Alegerea îți aparține
Poți închide pagina după calcul. Dacă alegi să salvezi un scenariu, îl poți redeschide în același profil de browser, până la expirare sau ștergere. Pe un dispozitiv partajat, lista este accesibilă persoanei care folosește același profil.
Cum elimini ce ai păstrat
Deschide lista de scenarii salvate și șterge intrările pe care le alegi sau golește lista. Alternativ, poți elimina datele acestui site din setările browserului. Modul privat și regulile browserului pot limita păstrarea.